torsdag 28 november 2013

Virkad traktor

Jag har helt plötsligt efter flera år fått en aha-upplevelse när det gäller att virka efter mönster. För någon vecka sedan känns det som att jag "knäckte koden". Har länge velat prova att virka amigurumis men har helt enkelt inte fattat de mönster som jag läst. Här är början till en liten traktor som så småningom ska få stoppning och om den blir fin kanske den till och med får ett litet släp. Ett bra sätt att bli av med sina restgarner.




Missa inte årets julkalender! Från och med den 1 december är det Julkalender-lucköppning i min blogg. Varje dag skriver jag eller tipsar om förhoppningsvis något intressant eller lägger upp ett mönster. Ett par gånger kommer jag dessutom att lotta ut något i "garnväg" så håll ögonen öppna! 

måndag 25 november 2013

Julkalender 2013

2013 årets julkalender visade sig vara en succé så jag tänkte satsar på en kalender även detta år. Så från och med den 1 december är det lucköppning här i min blogg. Varje dag skriver jag eller tipsar om något som förhoppningsvis ska vara intressant och bidra till en kreativ vardag. Några gånger kommer jag också att lotta ut något i "garnväg", så håll ögonen öppna! Det finns ett sätt att inte missa en enda dag under december månad och det är att prenumerera på bloggen. Det gör du genom att fylla i din e-mailadress högst upp och sedan klicka på "submit".


Vi ses i julstöket!

lördag 16 november 2013

Nytt tillskott

Nja, nytt och nytt förresten... Jag köpte denna vackra garnvinda på loppis och den är nog lite till åren men som tur är fortfarande väldigt funktionell! Som jag har längtat efter detta redskap! 


onsdag 6 november 2013

Sticktidning på nätet

Jag är nu glad medlem av sticktidningen Teetee. En sticktidning med inspiration och massor av mönster och som är helt gratis!

Här kan man beställa den.
Trevlig läsning!